25. redovita godišnja sjednica Skupštine VZO Hlebine-Koprivnički Bregi

U petak, 12. travnja 2019. godine u Društvenom domu u Koprivničkim Bregima održana je 25. redovita godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općina Hlebine-Koprivnički Bregi. U sastavu VZO djeluju 3 društva, DVD Koprivnički Bregi, DVD Hlebine i DVD Glogovac. Skupština broji 15 članova/delegata od čega je njih 11 bilo nazočno.

Predsjednica VZO Hlebine-Koprivnički Bregi, Maja Solina otvorila je 25. redovitu godišnju sjednicu skupštine i pozdravila sve nazočne.

Svojim dolaskom skupštinu su uveličali predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenik načelnice Općine Hlebine Anđelko Belec,  izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije Krešimir Juratović i počasni predsjednik DVD-a Koprivnički Bregi Josip Zagorec.

Nakon intoniranja hrvatske i vatrogasne himne, minutom šutnje odana je počast svim preminulim vatrogascima i braniteljima.

Po usvajanja dnevnog reda, skupštinu je dalje vodio predsjednik radnog voditeljstva Vedran Pintarić

Izvješće o radu za 2018.g. pročita je zapovjednik VZO Hlebine-Kop. Bregi, Ivica Hrženjak.
Iz izvješća je bilo vidljivo da su vatrogasci VZO bilo veoma aktivni tokom cijele protekle godine i to na polju usavršavanje za specijalnost “Rad s aparatima za zaštitu dišnih organa”, osposobljavanje za zvanje „Vatrogasac” koji je uspješno završilo njih 17, osposobljavanje za zvanje vatrogasni časnik 1. klase, obilježavanje sv. Florijana, pasivno dežurstvo za vrijeme žetvene sezone, sudjelovali su na vježbi „Podravina 2018”, realizirali su vježbu kojoj je nositelj bila VZO a domaćin DVD Glogovac, ispunjavali su podatake u sustavu Vatronet, odradili su 4 intervencije od čega su bile dvije požar otvorenog prostora i dvije intervencije ispumpavanje obilnih oborinskih voda, nabava potrebite opreme…itd.

Prijedlog programa rada plan za 2019.godinu pročitao je zapovjednik Ivica Hrženjak.
Iz prijedloga je bilo vidljivo da će i tokom ove godine članovi VZO Hlebine-Kop. Bregi biti veoma aktivni  na polju osposobljavana i edukaciji te stručnom obrazovanju članstva, organizaciji i sudjelovanju na vatrogasnim vježbama, organizaciji i sudjelovanju na vatrogasnim natjecanjima, organizaciji preventivnih dežurstava za vrijeme žetve, nabavi neophodne opreme, suradnji s općinama zajednice, suradnji s osnovnim školama…itd.

Financijsko izvješće za 2018.god. pročitao je tajnik VZO Hlebine-Kop. Bregi, Vedran Pintarić.
Financijski plan za 2019.godinu pročitala je predsjednica VZO Hlebine-Kop.Bregi, Maja Solina.

Izvješće Nadzornog odbora podnio je Stjepan Sršek.             
Izvješće Verifikacione komisije podnio je Ivan Štrfiček.                                           

Nije bilo primjedbi na izvješća kao ni na prijedloge, te su članovi skupštine jednoglasno usvojili izvješća za 2018.godinu i planove za 2019.godinu.

Od gostiju nazočnima su se prigodnim riječima obratili predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, zamjenik načelnice Općine Hlebine,  Anđelko Belec i načelnik Općine Koprivnički Bregi, Mario Hudić.

Završnom riječju predsjednice završila je ovogodišnja 25. redovita godišnja sjednica Skupštine VZO Hlebine-Koprivnički Bregi

Nakon službenog dijela skupštine upriličeno je druženje i prigodni domjenak za sve nazočne.

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed