DVD Kunovec – Z kunovečkim malim vatrogascima

Prvu svijeću adventa, već tradicionalno, u DVD-u Kunovec palimo na akademiji „Z kunovečkim malim vatrogascima“. Tako je bilo i u subotu, 28.11.2015. godine.

Brentače smo spremili, te ih pjesmom i recitacijom zamijenili u ove dane velikog iščekivanja Svjetla svega svijeta.

DSC_0503

I ove godine svojim su nas pjesmama počastili pjesnikinje i pjesnici, tako su u našem programu učestvovali pjesnici Ivan Picer i Ivan Pobi te pjesnikinje Marija Hegedušić, Zdenka Čavić, Ladislava Šarec i Tamara Bjelić.

Posebni gosti naše akademije bili su Leptirići, starija vrtićka grupa iz vrtića Ivančica iz Koprivničkog Ivanca pod ravnanjem teta Ines i Nedeljke. Oni su mala, ali svjetla budućnost naše zajednice.

DSC_0509

Red malih vatrogasaca, red vatrogasne mladeži, red pjesnika pomno je pratio glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, kao i Ivan Golubić, predsjednik VZ Grada Koprivnice. S njima u red i N. Šešić i Z. Roksandić, predsjednica i tajnica Zbora kulturno umjetničkih društava županije KC-KŽ, a naš župnik Nikola Bukovčan samo se smješkao i mudro dizao obrve. Posebno nam je drago što su naš program pratili kolege i kolegice mali vatrogasci iz pobratimskog DVD- a Rasinja, kao i naši susjedi iz DVD-a Subotica Podravska i DVD-a Botinovec.

Evo, taj naš program za kojeg smo se bojali da je predugačak prošao je kao treptaj oka tako da je i naša draga publika ostala malo zatečena ( „Kaj je več kraj?“), skoro da im se nije išlo doma.

Drage kolegice i kolege, veliki i mali vatrogasci naše županije, SRETAN BOŽIĆ žele Vam od srca svi vatrogasci DVD-a Kunovec!

 

 

Voditelj vatrogasnog podmlatka i mladeži

 i zapovjednik DVD-a Kunovec

Ivan Blažic

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed