DVD Bukovje – Kvalitetan rad treba nastaviti

Vatrogasci DVD-a Bukovje u Vatrogasnom domu svog mjesta u petak 19. travnja održali su redovnu godišnju i izbornu Skupštinu. Prisutnih 11 predstavnika društava, udruga, goste i uzvanike pozdravio je predsjednik Stjepan Sakač. Među gostima bio je Saborski zastupnik i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, predstavnik Županije Ivan Vuk, potpredsjednik VZŽ i zapovjednik JVP grada Križevaca Ivan Matosović, predsjednik VZG Križevaca Ivan Mužić i drugi.

Detalj sa skupštine

Detalj sa skupštine

Najveći dio izvještaja o radu u prošloj godini odnosio sa na uređenje Vatrogasnog doma, krovišta i prostorija za rad, uređenje poligona za vježbanje natjecateljskih ekipa. Radovi će se nastaviti i ove godine zaključeno je planom, a ove godine svečano će se obilježiti i 60. godina rada i djelovanja društva. Planira se osnovati i “B” muška ekipa, tako bi društvo imalo ukupno tri ekipe sadašnju djece i mušku “A” ekipu. Nabavit će se potrebita oprema i nastaviti sa školovanjem članova i edukacijom.

Izabrano je i novo rukovodstvo. Predsjednik je Vinko Matoša, potpredsjednik Mladen Dvorski, zapovjednik Krunoslav Prugović, dozapovjednik Ivica Matuško, tajnik Miroslav Petračija, blagajnik Tihomir Purger. Gosti su čestitali novom rukovodstvu i zaželjeli daljnji uspješni rad, a pomoć ne će izostati.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed