DVD Gotalovo – Prijem novih članova

U subotu 14. siječnja u prostorijama Društvenog doma Gotalova održana je 120. redovna izvještajna godišnja skupština. Na početku rada skupštine predsjednik društva Ivan Premec pozdravio je prisutne uzvanike i članove društva. Na skupštini koja je primjereno održana i bila dobro organizirana prisutna bio je Saborski zastupnik i načelnik općine Gola Stjepan Milinković, predstavnik Županije Stjepan Behin, županijski vatrogasni zapovjednik i zapovjednik JVP Koprivnica Slavko Tucaković sa suradnicima, predsjednik Savjeta za mladež HVZ Nikola Sočev, predsjednik VZO Gola Stanislav Salaj, stari dobar prijatelj predsjednik udruge umjetnika Motocila alba Dragutin Ciglar, predstavnici 12 vatrogasnih društava te predstavnici udruga ovog mjesta.

Novi članovi sa svojim predsjednikom

U izvještaju o radu i prijedloga plana rada kojeg je podnio Ivan Premec, istaknute su brojne aktivnosti tokom prošle godine kada us zabilježena i dva manja požara otvorenog prostora sudjelovanje na raznim manifestacijama i natjecanjima, školovanje članstva, nabava kombi vozila, opreme i novih odora i drugo Plan rada za ovu godinu obilježen je radom na pripremi obilježavanja visoke obljetnice društva 120. godina humanog rada, rad na protupožarnoj zaštiti, uređenje prostora iznad Vatrogasnog spremišta, nastaviti dobru suradnju sa svim irelevantnim subjektima na području općine Gola a napose sa VZ Županije, JVP grada Koprivnice, prijateljskim društvima te održati vježbu u ljetnim mjesecima, školovati članstvo i ostalo.

Slavko Tucaković predaje uvjerenja o položenom ispitu za vatrogasnog dočasnika 1. klase Krešimiru Premecu

Slavko Tucaković također je i DVD-a Gotalovo uručio više dijelova vatrogasne odjeće u znak dobre i uspješne suradnje, koja će se nastaviti i ubuduće. Dobar rad društva posebno je pohvalio u svojoj nadahnutoj retorici Stjepan Milinković, a čestitanju pridružio se i Stjepan Behin.

Posebno svečano bio je prijem deset novih članova tako da društvo sada ima 66 članova u mjestu koje ima ukupno 330 stanovnika koji žive u 112 domaćinstava. Novi članovi su: Dario Majdak, Milica Majdak, Blaženka Pavo, Mladen Horvat, Zlatko Jakupec, Elvica Požgaj, Dubravka Sočev, Zlata Sočev, Daliborka Premec i Matea Premec. Slavko Tucaković uručio je uvjerenja za vatrogasne dočasnike 1. klase i vatrogasnim časnicima. Novi vatrogasni dočasnici 1. klase su: Ivica Bosman, Darko Jakupec, Blaženko Jakupec, Krešimir Premec, Mario Vargantolić, Marijan Premec, Krešimir Lovković, Rade Obučina, Marko Premec, Tomislav i Ivica Kišivan, a vatrogasni časnici Krunoslav i Ivan Premec.

 

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed