DVD i VZO Kalinovac – Dobar i prepoznatljiv rad

U subotu 11. veljače u Društvenom domu Kalinovca održana je redovna Izvještajna godišnja skupština DVD-a Kalinovac i VZO Kalinovac, koja je bila i izborna za dio članova Upravnog odbora. Na skupštini prisustvovali su predstavnici 11 vatrogasnih društava, predstavnici udruga, gosti i uzvanici među kojima bio je dožupan Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, načelnik Općine Kalinovac Branko Sobota, ispred Vatrogasne zajednice županije Koprivničko-križevačke Marijanka Đođ. Nakon pozdravne riječi domaćina, sa radom izvještajne skupštine započeo je DVDKalinovac.
Redovnu 118. godišnju skupštinuDVD-a Kalinovac otvorio je predsjednik društva Mijo Sobota. U nastavku rada skupštine podnijeto je i prihvaćeno izvješće o radu i financijama DVD-a Kalinovca za 2011. godinu, podnijet i prihvaćen prijedlog plana rada društva za 2012. godinu, prihvaćena je odluka o zamjeni zamjenika zapovjednika DVD-a Kalinovca Krunoslava Biruša za Željka Gelu, a prihvaćena je odluka o zamjeni tajnika Željka Gela za Mileka Markača.

Detalj sa rada zajedničke skupštine DVD-a i VZO Kalinovac

Rad Izvještajne godišnje skupštine VZO Kalinovac otvorio je predsjednik Branko Vucikuja. Podnijeto je i prihvaćeno izvješće o radu i financijama VZO-a Kalinovca u 2011. godini, kao i prijedlog plana rada za 2012. godinu, koji su jednoglasno prihvaćeni. Prihvaćena je odluka o zamjeni zapovjednika VZO Kalinovca Branka Dautanca za Željka Gelu.
Obje skupštine prihvatile su i izmjene u StatutuDVD-a Kalinovac i VZO Kalinovac.

Prisutnima obratio se u ime Općine Kalinovac Branko Sobota, koji je čestitao rukovodstvu i društvu na postignutim uspjesima, te istaknuo kako mu je drago što ponovo vidi ovdje na skupštini velik broj djece koja su budućnost ovog društva, i Vatrogasne zajednice općine Kalinovac. Naglasio je da će Općina dogovorene obveze prema DVD-u i VZO Kalinovac obaviti prema planiranim sredstvima očinskog proračunom, a isto tako vjeruje da će Općina Kalinovac naći mogućnosti u uređivanju novokupljenog prostora kod zgrade DVD-a Kalinovac. Prisutne  u ime Koprivničko-križevačke županije i u osobno pozdravio je dožupan Darko Sobota, koji je tom prigodom istaknuo rad a mladima, a nije zaboravio istaknuti ulaganje u imovinu, očuvanje iste kao i stjecanje novih vrijednosti.
Naglasio je dobrovoljni rad lokalnoj zajednici. Naglasio je i daljnju financijsku pomoć što će sve zavisiti o radu i zalaganjima društva i VZO. Prisutnima se obratila ispred VZ Koprivničko-križevačke županije Marijanka Đođ, pohvalnim riječima za učinjeno i dobrim željama za budući rad.

 

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed