DVD Imbriovec – Nabava kombi vozila

Jedan od prioritetnih planova članova DVD-a Imbriovec u ovoj godini bit će nabava kombi vozila za prijevoz opreme i ljudstva istaknuto je planom rada DVD-a Imbriovec na 86. godišnjoj izbornoj skupštini u subotu 9. veljače održanoj u Vatrogasnom domu Imbriovca.

Skupština DVD-a Imbriovec

Skupština DVD-a Imbriovec

Planom kojeg je podnio tajnik Dario Friščić planira se uvođenje plina i vode u Vatrogasni dom, sudjelovanje na natjecanjima, vježbama, proslavama. Također posebna pažnja posvetit će se školovanje članova te rad sa mladeži i drugo. Financijski plan za ovu godinu težak je oko 92.000 kuna. Dario Friščić podnio je i izvještaj o radu u prošloj godini. Na skupštini prihvaćen je i novi Statut društva i Pravilnik rada.

Slavko Lakuš predao je poklon u ime JVP grada Koprivnice predsjednici Romani Punek

Brončanu vatrogasnu medalju prima Dario Friščić (desno)

Također razriješeno je staro i izabrano novo rukovodstvo. Za predsjednicu izabrana je Romana Punek, potpredsjednik je Miroslav Čanji, zapovjednik Miroslav Kukec, dozapovjednik mario Marijančić, tajnik Dario Friščić, blagajnik Tomislav Dudaš, spremištar Marko Đurkan, a članovi su Dinko Punek, Mario Hanjš, Vlado Šipek i Marijan Perlok. Predsjednik Nadzornog odbora je Vlado Perlok i članovi Stjepan Punek i Josip Mamek. Uručene su i brončane vatrogasne medalje Josipu Mameku i Dariu Friščiću. Brončane plamenice dobio je Ivica Šipek, Miroslav Čanji i Marko Đurkan. Odličja uručio je predsjednik VZO Đelekovec-Drnje Marijan Posavec i zapovjednik Zoran Mađerić.

Brončanu vatrogasnu medalju prima Dario Friščić (desno)

Slavko Lakuš predao je poklon u ime JVP grada Koprivnice predsjednici Romani Punek

Skupštini prisustvovalo je više od 150 gostiju predstavnika 15 vatrogasnih društava, udruga i gostiju među kojima je bila načelnica općine Đelekovec Štefica Sirutka, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, zapovjednik JVP grada Koprivnice Slavko Lakuš sa suradnicima, koji je društvu predao prigodan poklon. Prije početka rada Skupštine prisutne pozdravio je i zaželio dobrodošlicu dosadašnji dugogodišnji predsjednik Vladimir Perlog. Gosti sudjelujući u radu Skupštine čestitali su društvu na postignutim rezultatima, a novom rukovodstvu zaželjeli dobar rad. Ivan Golubić čestitajući društvu i novo izabranom rukovodstvu upoznao je prisutne sa radom vatrogasaca u VZ Županije i Hrvatske kao jedan od potpredsjednika HVZ-a.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

November 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed