DVD Jagnjedovec – Kombi vrijednom društvu

Posebno svečano bilo je u subotu 10. ožujka na redovnoj godišnjoj skupštinu DVD-a Jagnjedovec održanoj u Vatrogasnom domu gdje im je županijski zapovjednik i zapovjednik JVP grada Koprivnice Slavko Tucaković uručio ključeve kombi vozila darovanog od strane koprivničkih profesionalaca, a na temelju odluke Upravnog vijeća JVP Koprivnica. Ključeve kombi vozila Opel Vivare vrijednog oko sto tisuća kuna (tri godine starog) primio je zapovjednik društva Antonio Popijač.

Svečana primopredaja ključeva kombi vozila ispred Vatrogasnog doma

Rad skupštine na kojoj je bilo prisutno oko 150 vatrogasaca članova društva, predstavnika 21 društva, udruga ovog mjesta, predstavnica grada Koprivnice Helena Hećimović, predsjednik VZŽ Ivan Golubić, zapovjednik Slavko Tucaković, počasni član društva velečasni Josip Vidović, dugogodišnji prijatelj društva i Dinko Tomić i drugi otvorio je predsjednik Renato Patrčević. Izvještaj o radu podnijela je tajnica Dragana Grobenski, a o zapovjednom, odnosno operativnom radu Antonio Popijač.

U izvještaju ističu se dobrovoljne radne akcije na uređenju Vatrogasnog doma i okoliša i drugo ukupno više od 800 radnih sati. Prošle godine bilo je i 12 intervencija od čega šest požara otvorenog prostora, a aktivno se radilo na osiguranju pogona INE-Naftaplin Pogon Koprivnica, sudjelovalo na brojnim vježbama i natjecanjima gdje su zabilježeni dobri rezultati. Planom rada kojeg je predložila Dragana Grobenski planira se i dalje aktivno raditi na protupožarnoj zaštiti, osposobljavanju članstva i edukaciji, nabavka vatrogasne opreme, izrada projektne dokumentacije za vatrogasno spremište, sudjelovati na natjecanjima i vježbama i ostalo. Usvojen je i novi Statut društva. Izvještaji i planovi jednoglasno su prihvaćeni. Na skupštini primljeni su novi članovi: Ivica Petrović, Josip Radičić, Tia Krnjak, Melani Babić, Damir Novaković i Suzana Pavlović.

Slavko Tucaković posebno je pohvalio rad jagnjedovačkih vatrogasaca ističući njihovu učinkovitost u svim akcidentnim situacijama, a naglasio je dobru suradnju sa javnom postrojbom i gradom Koprivnica. To je potvrdila i Helena Hečimivović istaknuvši dobru suradnju, kao s gradom tako i sa udrugama u mjestu. Ivan Golubić također je pohvalio društvo koje se svrstava u rad najboljih na području VZ grada Koprivnice, što je posebno istaknuo.

 

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed