DVD Koprivnica – Priznanja zaslužnima, prijem novih članova

U Društvenom domu u Draganovcu u subotu 6. travnja održana je 139. redovna godišnja i izborna Skupština DVD-a Koprivnica. Predsjednik Nikola Sočev pozdravio je prisutne i otvorio rad Skupštine. Nakon izvješća kojeg je podnijela tajnica Nikolina Sočev bogatom i raznovrsnom radu protekle godine, on je jednoglasno prihvaćen, kao i plan rada za ovu godinu.

Detalj sa Skupštine

Detalj sa Skupštine

Tako se među ostalim društvo će svoj rad u 2013. godini temeljiti na preventivnoj zaštiti od požara, školovanju i edukaciji članova, natjecateljskim aktivnostima te općim društvenim aktivnostima vezanim za područje vatrogastva i zaštite od požara. Posebno će se raditi na održavanju 10. tradicionalnog turnira mladeži “Stjepan Paša, koji će se održati 26. svibnja. Učestvovat će i na susretima vatrogasne mladeži i vatrogasaca, održati javnu vježbu sa JVP Koprivnica, sudjelovati na vježbi PP pod imenom “Podravina 2013” i drugo. Financijski plan za ovu godinu težak je oko 86.000 kuna.

Spomenicu za 20 godina vjernosti primio je Slavko Tucaković

Spomenicu za 20 godina vjernosti primio je Slavko Tucaković

 

Izabrano je i novo rukovodstvo društva. Predsjednik je Nikola Sočev, potpredsjednik Stjepan Varmuža, zapovjednik Slavko Tucaković, dozapovjednici Dalibor Tehterle, Mario Radotović i Kristijan Sočev, tajnica Nikolina Sočev, blagajnik Danijel Topalović. Predsjednik Nadzornog odbora je Božidar Bartolec, a članovi Ivan Vitelj i Tomo Ernečić.

Zajednička snimka novih članova prisutnih na Skupštini

Zajednička snimka novih članova prisutnih na Skupštini

Za dugogodišnju vjernost društvu uručene su Spomenice. Tako je za 10 godina Spomenice dobio: Ivan Horvat, Barbara Đukin i Igor Horvat. Za 20 godina: Slavko Tucaković, Mario Radotović, Mihajlo Flis, Josip Krček, Zvezdan Tot i Krunoslav Krvar. Za 40 godina Zvonko Mađer, za 50 godina Stjepan Obran i za 60 godina Slavko Sabol. Priznanja je uručio Ivan Golubić. U Društvo primljeno je 13 novih članova, tako da ukupno DVD Koprivnica ima 181 člana. Također uručena su uvjerenja o položenom ispitu za ispitane vatrogasce.

Novi ispitani vatrogasci primili su uvjerenja

Novi ispitani vatrogasci primili su uvjerenja

Na Skupštini prisutno je bilo više od 150 osoba, predstavnici 20 vatrogasnih društava, Pobratimskog društva iz Domžale Mesto iz Slovenije, prijatelji iz DVD-a Supetra otoka Brača, DVD-a Svinjarevci, gosti i uzvanici. Među gostima bio je predstavnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, predsjednik VZŽ Ivan Golubić, tajnica Mirjana Futač, pročelnik Područnog ureda DUZS Ivan Kramarić, zamjenik zapovjednika JVP Koprivnica Antonio Popijač, predstavnik Vatroprometa Zagreb i drugi. Gosti i uzvanici čestitali su društvu na dobrom radu i zaželjeli da novo rukovodstvo nastavi istim putem.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed