DVD Željezničar – 12 veličanstvenih

U prostorijama Doma Željezničara u petak 12, travnja održana je redovna godišnja i izborna Skupština DVD-a Željezničar. Na Skupštini prisutni bili su predstavnici sedam društava, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, pročelnik  Područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Kramarić, predstavnik JVP grada Koprivnice Stjepan Futač i drugi.

Zajednička snimka članova i ostalih prisutnih na Skupštini

Zajednička snimka članova i ostalih prisutnih na Skupštini

Pozdravne riječi uputio je predsjednik Željko Behin i otvorio rad Skupštine. Izvještaj o radu u proteklom mandatnom razdoblju govori o naporima, dvanaestorice veličanstvenih je broj članova društva koji su svojim radom i zalaganjem uspjeli da se društvo održi i do današnjih dana, usprkos činjenici da nitko iz željezničke strukture u Koprivnici ne pokazuje interes za njihov rad, a kamoli da ga na bilo koji način pomaže. Žalosno i tužno. No, članovi su bez obzira što nisu dobili pomoć i što koja im je čak obećavana sa novim prostorom za rad obavljali sve zadatke, predviđene planovima rada, sudjelovali na brojnim vatrogasnim manifestacijama, pridružuju se u akcijama spašavanja od poplava. Pomoć i razumijevanje za svoj rad imaju od strane VZ grada Koprivnice čiji su članovi, pa je za njihove potrebe nabavljena i dijelom potrebita oprema i drugo.

Planom rada za ovu godinu prvenstveno će se raditi na omasovljenju članova, nabavci odjela, održati vježbe, školovati i educirati članove i drugo. Skupština je izabrala novo rukovodstvo. Predsjednik je Željko Behin, potpredsjednik Ilija Bilić, zapovjednik Damir Deuš, dozapovjednik Dejan Valent, tajnik Darko Jurković, blagajnik Dragutin Čikor, spremištar Mišo Culek. Predsjednik Nadzornog odbora je Mladen Ščetarić, a članovi Matija Lovreković i Igor Miklošić. U društvo je primljen novi član Darko Jurković. Spomenice za 40 godina vjernosti društvu dobio je Ilija Bilić i Dragutin Čikor a uručio im je Ivan Golubić.

Gosti su pohvalili rad društva i njihovom velikom entuzijazmu da opstanu i obećali svu moguću pomoć, kako bi se njihov rad nastavio.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed