Održan 32. Memorijal Mirka Kolarića u Varaždinu

32. Memorijalom Mirka Kolarića, učitelja hrvatskog vatrogastva, održanim u subotu 11. lipnja, nastavljena je bogata sezona natjecanja hrvatskih vatrogasnih postrojbi u 2011. godini. Ovogodišnje je natjecanje na stadionu Sloboda u Varaždinu, koje ujedno slovi kao najkvalitetnije na nacionalnoj razini s obzirom na uvjete za organizaciju natjecanja, okupilo ukupno 70 natjecateljskih odjeljenja iz svih krajeva Lijepe Naše.

S obzirom da je Grad Varaždin stalni pokrovitelj ovog natjecanja, pokale je najuspješnijim odjeljenjima uručio dr. Ivan Herman, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, dok su nazočne prigodno pozdravili i načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice mr. Željko Popović, predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonko Biškup, županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Kovaček, predsjednik Gradske vatrogasne zajednice mr. Tomislav Bogović te predsjednik domaćina DVD-a Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu Mirko Svetec.

Prijelazni pehar za sveukupno najbolji rezultat osvojio je DVD Biškupec, ukupno najbolji u najmasovnijoj muškoj A kategoriji, ali ujedno najuspješniji i u ženskoj B kategoriji.

U nastavku možete pogledati konačne rezultate.

32_Kolaric_2011_rezultati_muski_a

32_Kolaric_2011_rezultati_mix

Stjepan Kovaček, dipl. ing.
Vatrogasna zajednica Varaždinske županije

5 Responses to “Održan 32. Memorijal Mirka Kolarića u Varaždinu”

 • ljutivatrogasac:

  Hajde vi meni recite dal više ne vrijede pravila iz Vatrogasnog pravilnika šta se tiče prijava na kupove HVZ-a i ekipe se mogu prijaviti bez obzira na godine?!

 • admin:

  Pravila stoje na snazi koliko sam upoznat. Jedino je u Varaždinu uvedeno elektronsko mjerenje vremena vježbe koje aktivira GS a zaustavlja C1. To je prilagodba na CTIF koja se lagano uvodi kod nas.

 • ljutivatrogasac:

  To znam da je uvedeno…ali one iste djevojke iz DVD-a Kladare tamo su vježbale a imaju u ekipi 6 mlađih od 16 godina..Zašto se to njima dozvoljava,a prošle godine su djevojke iz DVD Buševec radile van konkurencije zbog godina?! Hvala na odgovoru..

 • admin:

  Ako je tako, onda je očiti previd prijemnog odbora A.
  Sumnjam da se radi o gledanju Kladarama kroz prste jer poznajem ekipu koja je bila na prijemnom, već je to, ako je istina, dobro odigrana spačka Kladara.
  …pa njih 6 da je mlađe od 16?

 • ljutivatrogasac:

  da,da,da…čak su u općini Pitomača diskvalificirane zbog krivotvorenja vatrogasnih iskaznica..čak njih 6 bilo je sa krivotvorenim,tj. slike su bile baš od tih cura koje su bile na natjecanju,dok su podaci bili od totalno drugih djevojaka…tako da one zbog toga ne nastupaju idući vikend na županijskom natjecanju Virovitičko -podravske županije. Odluka o diskvalifikaciji je poslana u HVZ.. Jedino šta se kod nas nisu kaznili svi ostali koji stoje iza toga,jer te su djevojke najmanje krive..nego njihova voditeljica i predsjednik toga društva.Čak je jedna od tih djevojčica ispisana iz društva zbog toga,jer su joj roditelji saznali za to,te je sada voze u Molve na vježbe za njihovu mladež..A u ekipu DVD_a Kladare je upala jedna još mlađa umjesto nje.

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed