VZ Koprivničko-križevačke županije – Novi broj Vatrogasnog glasnika

Ovih dana iz tiska izašao je broj 16 Vatrogasnog glasnika kojeg izdaje Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije. Ovo je prvi od tri broja koliko izlazi takom godine i u njemu su obuhvaćene informacije iz bogatog života velike vatrogasne obitelji toko protekla četiri mjeseca.

Faksimil naslovnice novog Vatrogasnog glasnika

Faksimil naslovnice novog Vatrogasnog glasnika

Vatrogasni glasnik u ovom broju donosi 120 informacija i 55 fotografija u kojem su najviše obuhvaćene informacije sa redovnih godišnjih i izbornih Skupština za naredni četverogodišnji mandat. U nekoliko reportaža predstavljeni su novi vatrogasni dužnosnici na odgovornim profesionalnim radnim mjestima.

Zabilježena su i događanja na brojnim susretima, natjecanjima i druženjima vatrogasaca. Zabilježene su i akcije na obrani od poplava u kojima se ističe homogenost, koordinacija, dobra operativnost i brza akcija vatrogasaca realnost je bez koje događaji vezani za obranu od poplava u brojnim mjestima tokom Uskrsa, krenuli bi u drugom neželjenom smjeru. Nesvakidašnji događaji iz svakodnevnih situacija i događanja zabilježeni na jednoj stranici Vatrogasnog glasnika i daju vedriji ton, kao i posjete prijateljima i pobratimima u drugim državama.

Na prostoru naše županije, što treba istaknuti, ima više od osam tisuća vatrogasaca u 150 društava. Prema tom malo starijem statističkom podatku, najbrojniji smo u Hrvatskoj. Naime, na tisuću stanovnika 60 je vatrogasaca koji djeluju u 150 društava, a grad Križevci u kojem živi više od 21.000 stanovnika 12 posto su članovi vatrogasnih društava. Taj podatak govori da je Križevac najbrojniji po vatrogascima u Hrvatskoj. Treba još istaknuti da je ovaj broj Vatrogasnog glasnika grafički i dizajnerski vrlo kvalitetno urađen i može biti ogledni primjerak drugim sličnim glasilima u Hrvatskoj.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed