VZO Hlebine-Koprivnički Bregi – Što bolje preventivno djelovati

U nedjelju 21. travnja VZ općina Hlebine i Koprivnički Bregi u Vatrogasnom domu Koprivnički Bregi održala je redovnu godišnju i izbornu Skupštinu na kojoj su prisutni bili predstavnici susjednih Vatrogasnih zajednica i gosti među kojima predsjednik VZŽ Ivan Golubić.

Nakon usvajanja izvještaja o dosadašnjem radu prihvaćen je i program rada za 2013. godinu. Njime se planira kontinuirani rad sa članovima, raditi posebno na protupožarnoj preventivi, školovati i educirati članstvo, a posebno raditi na edukaciji školske djece. Planira se organizirati taktičko-pokazna vježba na nivou VZO, kako bi razina spremnosti za intervencijska djelovanja u DVD-ima s područja zajednice povećala. Organizirati vatrogasno natjecanje VZO Hlebine-Koprivnički Bregi. Stalno voditi brigu о ispravnosti protupožarne opreme i sredstava u DVD-ima članicama zajednice. Učestvovat na prigodnim svečanostima i manifestacijama i nadalje nastaviti dobru suradnju sa svim relevantnim subjektima na području dviju općina i Županije.

Skupština je dala razrješnicu starom i izabrala novo rukovodstvo. Predsjednik je Stjepan Štrfiček, potpredsjednik Stjepan Capek, zapovjednik Ivica Hrženjak, dozapovjednik Marijan Sever, tajnik Vedran Pintarić, Blagajnica Melita Bregović. Josip Zagorec izabran je za predsjednika Nadzornog odbora, a članovi su Martina Škrobar i Branko Imbriovčan.

Ivan Golubić zaželio je uspjeh u radu novom rukovodstvu.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed