DVD Bakovčica – Spomenice za vjernost društvu

U subotu 23. ožujka u Bakovčicama vatrogasci DVD-a Bakovčica održali su svoju 59. redovnu godišnju i izvještajnu godišnju Skupštinu u prisustvo više od stotinu uzvanika, predstavnika deset društava, udruga, gostiju i uzvanika. Prisutan bio je predstavnik županije Vladimir Šadek i Stjepan Behin, grada Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, pročelnik Područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Kramarić, zapovjednik JVP grada Koprivnice Slavko Lakuš i drugi.

Detalj sa zajedničke Skupštine vatrogasaca i udruge žena u Bakovčicama

Detalj sa zajedničke Skupštine vatrogasaca i udruge žena u Bakovčicama

 

Skupština je već tradicionalno održana zajedno sa udrugom žena Bakovčica, a prisutne pozdravila je predsjednica Udruge žena  Bakovčica Draženka Gračan. Nakon, završetka Skupštine žena održali su svoju Skupštinu vatrogasci, a prije početka rada prisutnima riječi dobrodošlice poželio je predsjednik Franjo Martinčić. On je ujedno vodio i radno predsjedništvo, a prije izvještaja o radu članovi su prihvatili novi Poslovnik radu i Statut društva. Planom rada za ovu godinu vatrogasci Bakovčica (71 član) planiraju obuku članstva i njihovu edukaciju, omasovljenje društva sa novim članovima, rad sa dvije natjecateljske ekipe, sudjelovati na natjecanjima, vježbama i drugim vatrogasnim i inim manifestacijama. Raditi na protupožarnoj preventivi tokom godine, a u planu je nabavka potrebite opreme.

Spomenice za vjernost društvu uručuje Ivan Golubić

Spomenice za vjernost društvu uručuje Ivan Golubić

Skupština je izabrala novo novo-staro rukovodstvo. Prvi čovjek društva četvrti puta za redom je Franjo Martinčić, podpredsjednik Zlatko Cvitković, zapovjednik Damir Logar, dozapovjednici Sabina Figač i Dalibor Kovačić, tajnik Bojan Gačan, blagajnik Davor Lovreković. Predsjednik Nadzornog odbora je Josip Kralj, a članovi Ivica Gačan i Ivica Buhinjak.

Na Skupštini članovima za dugogodišnju vjernost društvu uručene su Spomenice. Za 10 godina dobio je: Ivica Šajatović, Leonarda Gajdić, Sabina Figač, Suzana Figač i Karlo Figač. Za 20 godina: Davor Jakupec, Marin Kos, Vedran Martinčić, Ivan Sršan i Ivan Grahovac. Za 30 godina: Anđelko Gašparić, Miodrag Hojsak, Dalibor Kovačić, Davor Lovreković, Dražen Martinčić, Ivica Buhinjak i Antun Buhinjak, a za 40 godina Zlatko Cvitković. Spomenice uručio je Ivan Golubić. Gosti su pozdravili rad Skupštine, čestitali su dosadašnjem rukovodstvu na radu i zaželjeli uspješan rad u budućnosti.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed