DVD Glogovnica – Urediti potrebite prostore doma

Vatrogasci DVD Glogovnice u nedjelju 17. ožujka održali su u Vatrogasnom domu redovnu godišnju i izbornu Skupštinu na kojoj se okupilo više od sedamdesetak osoba uglavnom vatrogasaca članova društva, predstavnici osam društava, gosti i uzvanici. Među gostima bio je Saborski zastupnik i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, zamjenik gradonačelnika Križevaca Stjepan Peršin, predstavnik Županije Ivan Vuk, potpredsjednik VZŽ i zapovjednik JVP grada Križevaca Ivan Matosović, njegov zamjenik Ivan Pečarić, predsjednik VZG Križevci Ivan Mužić i drugi.

Radno predsjedništvo DVD-a Glogovnica

Radno predsjedništvo DVD-a Glogovnica

Skupština je usvojila izvještaj o radu za prošlu kao i plan rada za ovu godinu. Treba istaknuti da je ovo jedno malobrojnih koje je legaliziralo svoj Vatrogasni dom. Planom rada za 2013. godinu obilježit će se nekoliko blagdana ponajprije Sveti Florijan zaštitnik vatrogasaca i još neki koji se u ovom mjestu tradicionalno obilježavaju svake godine. Radit će se na saniranju i uređenju prostora Vatrogasnog doma, školovanje i edukaciju članova, sudjelovanje na natjecanjima, vježbana i drugim vatrogasnim manifestacijama.

Za novog predsjednika izabran je Milan Gomza, dopredsjednik je Dragan Škara, zapovjednik Krunoslav Blažević, dozapovjednik Marijan Mikulčić, tajnica Klara Škara, blagajnik Franjo Slivarić. Zaslužnim članovima društva podijeljena su pismena priznanja za njihov dosadašnji uspješan rad. Prigodnim riječima obratili su se gosti, koji su pohvalili izuzetan i kvalitetan rad društva, koje je bilo domaćin Gradskog vatrogasnog natjecanja VZG Križevci prošle godine.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed