DVD Kalnik – Zajednička skupština sa pobratimljenim društvom

U subotu 2. ožujka vatrogasci DVD-a Kalnik i pobratimsko društva iz VZ Varaždinske DVD Čukovec održali su u Domu hrvatskih branitelja na Kalniku zajedničku godišnju i izbornu Skupštinu na kojoj je prisustvovalo više od sto pedeset vatrogasaca iz oba društva, predstavnici susjednih društava, gosti i uzvanici. Od gostiju na Skupštini prisutan bio je župan Darko Koren, načelnik općine Kalnik Božidar Kovačić, sa suradnicima, zamjenik zapovjednika JVP grada Križevaca Ivan Pečarić i drugi.

Detalj sa skupštine

Detalj sa skupštine

Prisutne pozdravio je u ime domaćina predsjednik DVD-a Kalnik Saša Višak. Nakon prikvačenog izvješća o radu predložen je plan rada za ovu godinu koji je jednoglasno prihvaćen. Planom se naglašava daljnja još čvršća suradnje sa prijateljima iz DVD-a Čukovec, VZO kalnik i Općinom Kalnik, provoditi i druge aktivnosti sukladno Statutu i zakonskim propisima, aktivirati natjecateljska odjeljenja, voditi brigu o ispravnosti vozila i opreme, te hidrantske mreže nabavka potrebite opreme i drugo. Skupština je izabrala novi Upravni odbor. Predsjednik je Saša Višak, zapovjednik Ivica Arki, dozapovjednik Robert Remenar, tajnik Ivan Biškup, članovi: Goran Fagnjen, Stjepan Nemec, Zdenko Kralj, Đuro Žibrin, Josip Žibrin, Vjekoslav Biškup i Franjo Filipašić.

Gosti su novom rukovodstvu dvaju prijateljskih i pobratimskih društava čestitali na radu i dobroj suradnji sa željama da se ona nastavi i proširi.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed