DVD Križevci – Obiman plan

Najstarije Dobrovoljno vatrogasno društvo u našoj županiji DVD Križevci u petak 30. ožujka održali su svoju 138. redovnu godišnju skupštinu u Vatrogasnom domu. Prostorija doma bila je premala da primi brojne goste i uzvanike, predstavnike vatrogasnih društava, udruga grada Križevci i druge. Među brojnim gostima bio je zamjenik ministra Ministarstva rada i mirovinskog sustava RH Božidar Štubelj (član ovog društva), predstavnik Županije Stjepan Behin, predstavnici grada Križevci Marijan Tinodi, Natalija Radotović Maksić sa suradnicima, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, zamjenik zapovjednika VZŽ Marijan Kicivoj, predsjednik VZG Križevci Ivan Mužić, pročelnik Područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Skec, predstavnik PU Koprivničko-križevačke, predstavnik “Vatroprometa” iz Zagreba i drugi.

Ivan Matosović zaželio je dobrodošlicu i otvorio rad skupštine

Riječi dobrodošlice prisutnima zaželio je predsjednik društva Ivan Matosović, koji je i otvorio rad skupštine. Izvještaj o radu ovog našeg najstarije društva koje u svojim redovima okuplja 169 članova podnijela je tajnica Ivana Mikec. Nabrojila je brojne aktivnosti ovog društva od rada na protupožarnoj zaštiti do sudjelovanja na natjecanjima, te ostalim aktivnostima. Zahvalila se svima koji pomažu rad društva. Zapovjednik društva Slavko Gotić predložio je plan rada za ovu godinu koji je obiman i zahtjeva maksimalno angažiranje svih članova, a posebno treba istaći da se plan kreće u financijskom okviru od samo 25.000 kuna planiranih sredstava za ovu godinu. Planom rada predviđeno je unaprijediti rad u operativnom dijelu u raznim aktivnostima na području grada, školovanje i edukacija članstva, nabavka potrebite opreme, sudjelovanje na natjecanjima, vježbama sudjelovanje na 4. Tehničko-taktičkom zboru u Križevcima i drugo. Izvještaji i plan rada i financijski plan kao i novi Statut društva jednoglasno su prihvaćeni.

Ivan Golubić uručuje Spomenice zaslužnim članovima

Na skupštini predane su Spomenice za dugogodišnji rad u društvu. Za 30 godina Spomenicu je dobio Ivan Pečarić i Neven Čakija, za 50 godina Valent Oreaš i za 60 godina Marijan Vučetić. Spomenice uručio je Ivan Golubić i Marijan Kicivoj, a Ivan Mužić uručio je uvjerenja novim vatrogasnim dočasnicima. Gosti koji su sudjelovali u radu skupštine imali su samo riječi pohvale za rad ovog starog društva, koje iz godine u godinu ima sve bolje rezultate u radu, što je i na kraju skupštine istaknuo Ivan Matosović i još jednom se zahvalio na pomoći od strane grada Križevaca, Županije, Vatrogasnih zajednica Križevci i Županije te posebno JVP grada Križevci.

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed