DVD Starigrad – Dobar rad – zaštitni znak društva

Vrijedno i uzorito Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad,  održalo je svoju 14. godišnju i izbornu Skupštinu u subotu 2. ožujka u prostorijama Doma kulture Starigrad. Više od stotinu prisutnih među kojima su bili predstavnici 11 društava, predstavnici  udruga ovog prigradskog naselja grada Koprivnice, gosti među kojima je bio glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, predstavnik Županije Stjepan Behin, grada Mišel Jakšić, predsjednik VZG Koprivnice i VZŽ Županije Ivan Golubić sa suradnicima, predsjednik Savjeta za mladež HVZ Nikola Sočev, pročelnik Područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Kramarić, zamjenik zapovjednika JVP grada Koprivnice Antonio Popijač i drugi.

Slavko Tucaković uručuje uvjerenja novim vatrogascima

Slavko Tucaković uručuje uvjerenja novim vatrogascima

Prije početka rada Skupštine održan je kratki prigodan program mališana Područne OŠ  u Starigradu. Zatim je predsjednik društva Željko Cvrtila pozdravio prisutne i otvorio rad Skupštine. Nakon pročitanih i usvojenih izvještaja o dosadašnjem radu predložen je i plan rada za ovu godinu kao i financijski plan, koji su jednoglasno prihvaćeni.

Prijem u društvo jedan je od najsvečanijih trenutaka vatrogasaca

Prijem u društvo jedan je od najsvečanijih trenutaka vatrogasaca

Planom rada za ovu godinu namjerava se intenzivno raditi sa sedam natjecateljskih ekipa svih uzrasta i kategorija, rješavanje pitanja grijanja prostorije za održavanje sastanaka (u sklopu spremišta), uređenje okoliša oko kapelice Svetog Florijana, održavanje spremišta i vozila, nabavka opreme, školovanje i educiranje članova i drugo. Skupština je izabrala i novo rukovodstvo. Novi-stari predsjednik je Željko Cvrtila, potpredsjednik Stanislav Blažeković, zapovjednik Hrvoje Blažeković, dozapovjednik Ivan Krapinec, tajnik Đino Cikač, blagajnik Ivan Križnjak, spremištar Tomislav Žagar. Predsjednik Nadzornog odbora je Predrag Vujković, a članovi Mitić Radiša i Dragutin Ledinski. Na skupštini predana su i uvjerenja novim ispitanim vatrogascima: Josipu Ostrižu, Tomislavu Žagaru, Ivanu Krapincu i Vedrani Horvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Također u društvo primljeni su i novi članovi, koji su ujedno dobili i uvjerenja o završenoj nastavi za ispitanog vatrogasca. To su: Josip Čordaš, Dijana Franjo Čordaš, Josipa Franjo, Marina Krznarić, Mira Brzeska, Jelena Rajn, Irena Kovačić, Marija Mitić, Verica Hrenić, Zdravka Križnjak, Damir Tušek i Alen Lukčin. Uvjerenja uručio je Slavko Tucaković. Gosti su čestitali društvu i novom rukovodstvu zaželjeli uspješan rad i obećali pomoć prema svojim mogućnostima.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed