DVD Veliki Raven – Perjanica križevačkog vatrogastva

U Vatrogasnom domu Velikog Ravena održana je u subotu 23. ožujka godišnja izborna Skupština vatrogasaca DVD-a Veliki Raven, stožernog društva poznatog po učinkovitoj organizaciji,  operativnom radu, natjecanjima i svemu onome što krasi jedno istaknuto stožerno društvo poput ovog. Na čelu društva je Ivan Mužić inače i predsjednik VZG grada Križevaca, istaknuti pregalac vatrogastva.  Na Skupštini okupilo se više od dvije stotine vatrogasaca, predstavnika 24 društava, udruga, brojni gosti i uzvanici. Među gostima bio je i prvi čovjek županije Darko Koren sa suradnicima, Saborski zastupnik i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, dogradonačelnik Stjepan Peršin, županijski zapovjednik Zvonimir Habijan, dopredsjednik VZŽ i zapovjednik JVP Križevaca Ivan Matosović i drugi.

Nakon pozdravnih riječi Ivan Mužić otvorio je rad Skupštine. Skupština je prihvatila Poslovnik i Statut društva. Nakon usvajanja izvješća o raznolikom i bogatom radu u protekloj godini i usvajanje istog prihvaćen je i novi plan rada za ovu godinu u kojem je prioritet završetak radova na  Vatrogasnom domu, proširenju postojeće garaže u sklopu doma, rada sa pet natjecateljskih ekipa i osnivanje nove ženske “A” natjecateljske ekipe. Nabavka potrebite opreme, školovanje i edukacija članova, posebno posvetiti radu i djelovanja članova na preventivu i protupožarnu zaštitu, sudjelovanje na natjecanjima i ostalim vatrogasnim manifestacijama.

Zvonimir Habijan u ime VZŽ i svoje čestitao je na radu i izboru novog rukovodstva

Zvonimir Habijan u ime VZŽ i svoje čestitao je na radu i izboru novog rukovodstva

Skupština je dala razrješnicu starom i izabrala novo rukovodstvo. Predsjednik društva je stari-novi pregalac vatrogastva Ivan Mužić, dopredsjednik je Franjo Peteš, zapovjednik Ivica Mušlek, dozapovjednik Vlado Mužić, tajnica Ana Mušlek, blagajnica Snježana Đuranec.

Uključujući se u rad društva gosti su istakli veliku i nezaobilaznu ulogo društva i vatrogasaca u životu i radu svake zajednice i zaželjeli uspješan rad u narednom mandatu.

 

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed