JVP Koprivnica – Zamjenik gradonačelnika Dražen Pros na sastanku sa zapovjednikom JVP

U prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Koprivnice, u četvrtak, 18. kolovoza, zamjenik gradonačelnika Dražen Pros sastao se sa zapovjednikom Slavkom Tucakovićem. Zapovjednik Slavko Tucaković upoznao je zamjenika gradonačelnika sa dosadašnjim intervencijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Koprivnice.

Javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice u toku ove godine intervenirala je ukupno 205 puta, te je zabilježeno 44 požara sa materijalnom štetom od 117 tisuća kuna.

Javna vatrogasna postrojba pokriva i 7 lokacija temeljem ugovora o pružanju protupožarne zaštite, a to su industrijski pogoni Bilokalnika, Mesne industrije Danica, tvornici Dječje hrane, Vegete, Belupa, središnjici Podravke u Ulici A. Starčevića i pivovari Carlsberg. Pošto se radi obima i proširenja poslova pokazala potreba da se zaposle novi vatrogasci, JVP Grada Koprivnice u svoje redove primila je  sedmero mladih ljudi sa završenom srednjom spremom vatrogasnog usmjerenja.

Zapovjednik Tucaković također je istaknuo da se  trenutno 8 koprivničkih vatrogasaca nalazi na otoku Veliki i Mali Brijun te u  Vodicama, a u sklopu redovnih djelatnosti protupožarne zaštite Republike Hrvatske. Da svoj posao obavljaju profesionalno i kvalitetno najbolje govori podatak da se na Brijunskom otočju  tokom turističke sezone nalaze već 18 godinu za redom.

Zadovoljan sam svojim djelatnicima koji se maksimalno angažiraju da svoj posao urade što kvalitetnije i profesionalnije, a zahvalan sam i Gradu Koprivnici koji vodi brigu da je naša oprema   na zavidnom nivou – rekao je zapovjednik Slavko Tucaković.


koprivnica.hr

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed