Ragiranje na članak VZO KOP. IVANEC – NOVO RUKOVODSTVO

Na e-mail adresu Vatrogasac.NET stiglo je reagiranje na jedan članak objavljen na ovom portalu.

Kako Administrator portala nema namjeru bilo kome uskratiti objavu ili zauzimati strane u nesporazumima, no također i mijenjati tekstove bez zahtjeva autora u cijelosti objavljujem reakciju na članak:

 

“Poštovani izvjestitelju!

Uvijek u svakoj vatrogasnoj prigodi vas zovem da zabilježite događaj u organizaciji DVD-a ili VZO. Događaj tj. Skupština VZO Kop. Ivanec je bila javni događaj i važna informacija za javnost općine ali i vatrogasnu javnost.

Uvaženi izvjestitelju, cijenim vašu stručnost i životni vijek no pogađa me kad pročitam izvješće o događaju u koji unesem svoj žar, i ljubav za vatrogastvo a u vašim izvješćima ispadne da sam društveni negativac. Kako?! Evo kako?

VZO Kop. Ivanec sa pok. Gosp. Stjepanom Paša, osnovao sam(slobodan sam upravo tako reći) u namjeri boljitka vatrogasva naše lokalne zajednice. Punih 20 godina, puno puta na osobnu štetu, održavao sam kontinuitet rada zajednice, čak i kad su pojedine članice bile spremne(bolje rečeno članovi skupštine) rasturiti zajedništvo i nakon svega, puštam na sabirnici ventil da sve ide svojim tokom u budučnost, podnosim kompresirano izvješće o radu a ne samo za zadnji mandat, puštam čemer koji me grči, slikovito iznosim situaciju u kojoj je VZO, svatko prozvan u izvješću se prepoznao (po riječima nakon skupštine) I KAJ SE TU NE RAZME ILI JE NEDOREČENO ILI IMA NE RAZUMJETI. Vatrogasna pruga je postavljena a voda teče…..

Bez zamjere, vidimo se, čujemo se i pišemo, ako baš i alegorijski.”

 

LINK NA REAGIRANI ČLANAK:

http://www.vatrogasac.net/vzo-koprivnicki-ivanec-novo-rukovodstvo/

 

U proteklom mandatu

Predsjednik VZO a sada

Zapovjednik DVD-a Kunovec

Blažic Ivan

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed