Svih 11 koprivničkih DVD-a opremljeno je s minimalno jednim vozilom

.

Na prostoru koprivničkog kampusa u četvrtak, 24.veljače, održana je primopredaja putničkih kombi vozila između društava koja su prošlog tjedna dobila nova vozila i onih koji do sada nisu imali vozilo. DVD Reka kombi koji je do sada koristio predao je DVD-u Željezničar, DVD Starigrad svoje je vozilo predao DVD-u Herešin, a vozilo DVD-a Jagnjedovec od sada će koristiti DVD Bakovčica koja je svoj stari kombi pospremila u skladišni prostor VZG-a. Stari kombi u spremište je pospremio i DVD Draganovec.

.

Prilikom primopredaje Ivan Golubić, predsjednik VZG-a Koprivnica, naglasio je kako sada svih 11 gradskih dobrovoljnih vatrogasnih društava imaju barem po jedno vozilo te je zahvalio Gradu Koprivnici na kupnji novih pet vozila za koprivničke dobrovoljce. Zapovjednik Hrvoje Blažeković poželio je novim korisnicima vozila puno uspjeha u radu i što manje odlazaka na intervencije, a više natjecanja, promotivnih i preventivnih aktivnosti.

.

Na primopredaji se okupljenima obratio i Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice, te naglasio važnost činjenice da su sada sva društva mobilna i što to znači za sigurnost grada. Pohvalio je rad svih društava i gradske Vatrogasne zajednice u cjelini te još jednom podsjetio kako je dobrovoljno vatrogastvo jedna od važnijih komponenti funkcioniranja sustava grada, a to je sve vidljivije u posljednjim godinama kada su se dobrovoljni vatrogasci pokazali kao nezamjenjiv dio sustava civilne zaštite.

.

.

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed