VZO, DVD Podravske Sesvete – Odlikovanja i spomenice brojnim članovima

Vatrogasci DVD-a Podravske Sesvete i VZ istoimene općine u subotu 2. ožujka održali su u Velikoj dvorani Podravskih Sesveta godišnju i izbornu Skupštinu pred više od stotinu prisutnih među kojima su bili predstavnici više od desetak društava i JVP, udruga, članovi i gosti među kojima načelnik općine Podravskih Sesveta Ivan Derežić sa suradnicima, predstavnika VZŽ i predsjednica PP Đurđevac Marijana Đođ. predstavnik “Vatroprometa” Zagreb Marko Šintić i drugi.

Usvajanjem izvještaja o brojnim obavljenim zadacima u protekloj godini VZO i DVD Podravske Sesvete usvojili su i program rada za ovu godinu. Njime se predviđa omasovljavanju društva u svim kategorijama, a posebno mladeži. Provođenju mjera i planova na unapređenju  rada društva i djelatnosti zaštite od požara na području opčine Podravske Sesvete. Nastaviti sa adaptacijom postojećeg vatrogasnog spremišta i daljnjem opremanju prostorije za sastanke, nastaviti suradnju

sa susjednim društvima i Vatrogasnim zajednicama. Nabaviti potrebitu opremu organizirati i sudjelovati na natjecanjima i drugo. Financijski plan za ovu godinu iznosi 120.000 kuna. Izabrano je i novo rukovodstvo DVD-a Podravskih Sesveta. Predsjednik Damir Drvenkar, tajnik Petar Cugovčan, zapovjednik Krunoslav Vlašić, dozapovjednica Danijela Golubić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Radovan Derežić. Predsjednik VZO Podravske Sesvete je Petar Cugovčan, a zapovjednik Željko Bratanović. Za uspješan rad i dugogodišnju vjernost društvu uručena su vatrogasna odličja, Spomenice, pohvale i priznanja. Brončane medalje primilo je 10 članova, a brončanih plamenica 13 članova. Spomenice za 10 godina dobio je Novica Štefanjić, za 20 Zlatan Igrić, 30 Petar Cugovčan, Stjepan Cugovčan, Stjepan Halusek, Branko Posavec i Josip Sitek, a za 40 godina Mato Pintarek. Spomenice je uručila Marijana Đođ. Također uručeno je osam priznanja i dvije pohvale onima koji su pomagali u radu društva. Gosti su uputili čestitke za uspješan rad i zaželjeli novom rukovodstvu uspjeh tokom njihovog četverogodišnjeg mandata. Ivan Derežić obećao je da će osigurati potrebna sredstva za nova vrata vatrogasnog spremišta.

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed