VZO Legrad – Mnogo toga u kratkom vremenu

Samo godinu dana djelovanja i rada VZ općine Legrad pokazala je svoju svrsishodnost i učinkovitost u svim segmentima djelovanja i rada. Istaknuto je među ostalim u izvještaju na godišnjoj izbornoj Skupštini održanoj u Vatrogasnom domu Legrad u petak 5. travnja. U svrhu opremanja društava i povećanje učinkovitosti vatrogasnih postrojbi DVD-ova iz sredstava županije i općine nabavljena je potrebita oprema i drugo, a to je samo dio bogate aktivnosti ove Vatrogasne zajednice. Sudjelovanje na natjecanjima, rad na protupožarnoj preventivi, nabavka opreme dio si plana rada za ovu godinu.

Rudolf Vrbanić prima Diplomu Vatrogasni veteran od Ivana Golubića

Rudolf Vrbanić prima Diplomu Vatrogasni veteran od Ivana Golubića

Za predsjednika VZO Legrad izabran je poznati pregalac vatrogastva Vladimir Piškor, potpredsjednik je Zlatko Horvat, tajnik Goran Piškor, blagajnik Željko Panić, zapovjednik Vinko Habek, dozapovjednik Darko Piškor. Predsjednik Nadzornog odbora je Goran Klobučarić, a članovi Milenko Varge i Alen Dedi. Ovom prilikom Ivan Golubić predao je Diplomu Vatrogasni veteran Rudolfu Vrbaniću, koji je također proglašen počasnim zapovjednikom VZO Legrad.

Na Skupštini prisutan bio je načelnik općine Legrad Mladen Vernić, predsjednik Općinskog vijeća Ivica Gabaj, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima.

 

 

Izvjestitelj VZ Koprivničko-križevačke županije

Dragutin Rendić

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed