VZO Pitomača – 17. općinsko vatrogasno natjecanje

Ovogodišnje 17. vatrogasno natjecanje VZO Pitomača održano je 25. 4. 2011. u nogometnom igralištu u Grabrovnici. Natjecatelje je pozdravio dožupan Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković, dozapovjednik VPŽ Stjepan Venus, predsjednik VZŽ i VZO Pitomača Željko Palković, član Savjeta vatrogasne mladeži HVZ i VPŽ Josip Nemet, Mirko Pavleković predsjednik Općinskog vijeća Pitomača, Zdravko Fras zapovjednik VZO Pitomača i drugi. U dopodnevnim satima natjecalo su se 23 ekipa djece i mladeži. Ove godišnje natjecanje je od posebne važnosti za vatrogasnu mladež, jer po tri najbolje ekipe, koje uz općinsko, uspješno prođu i Županijsko vatrogasno natjecanje sudjelovati će u 2012. godini, na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži.

Članovi DVD Turnašica

Na kraju dopodnevnog natjecanja proglašeni su rezultati: DJECA ženska: Prvo mjesto DVD Kladare, 2. mjesto DVD Dinjevac, 3. mjesto DVD Velika Črešnjevica. 4. Stari Gradac. Kod DJECE muške: 1. mjesto pripalo je DVD Otrovanec, 2. DVD Turnašica, 3. mjesto DVD Velika Črešnjevica. Slijedili su Starogradački Marof, Grabrovnica i Kladare s nedovršenim vježbama. MLADEŽ ženska: 1. DVD Velika Črešnjevica I, 2. DVD Velika Črešnjevica II, 3. mjesto DVD Dinjevac. Slijedili su ih Grabrovnica i Starogradački Marof. MLADEŽ muška: 1. mjesto DVD Turnašica, 2. mjesto DVD Kladare, 3. mjesto Velika Črešnjevica. Slijedili su ih Otrovanec, Stari Gradac, Pitomača, Dinjevac i Sedlarica. Svi natjecatelji primili su diplome, a zapovjednici najboljih 1. 2. i 3. mjesta i pehare.

U popodnevnim satima nastupilo je 19 ekipa odraslih. Po završetku natjecanja proglašeni su rezultati: ŽENE A prvo mjesto osvojio je DVD Kladare, 2. DVD Velika Črešnjevica i 3. mjesto DVD Pitomača. Kod ŽENA B prve su bile DVD Turnašica i 2. mjesto Velika Črešnjevica. MUŠKI A: 1. mjesto Turnašica “biseri”, 2. DVD Kladare I i 3. mjesto DVD Dinjevac. Slijede ih Pitomača, Kladare, Otrovanec, Sedlarica, Stari Gradac i Otrovanec. MUŠKI B: 1. mjesto DVD Turnašica, 2. mjesto DVD Kladare, 3. mjesto DVD Velika Črešnjevica i 4. je DVD Dinjevac.

DVD Turnašica "Biseri"

Natjecanje se odvijalo pod vodstvom Željka Palković i Josipa Nemeta. Voditelj natjecanja bio je Zdravko Fras, a kontrolor Neven Milanović. Djeci sudili su: Josip Nemet, Mateja Fras i Josip Tkalčec. Mladeži: Dejan Kurtanjek, Željko Golić, Zdravko Fras i Predrag Feketija. Odraslima sudili su: Zdravko Pokupić, Dejan Kurtanjek i Predrag Feketija. Glavni sudac štafete za djecu i mladež bio je Mladen Šamu, a za odrasle Kristina Jakupec. Organizacioni odbor, za uspješnu organizaciju, pohvalio je domaćine DVD Grabrovnicu i NK na čijem su se nogometnom igralištu natjecale 42 ekipe, što je po broju ekipa i kvaliteti natjecatelja najviše u Virovitičko-podravskoj županiji.

Prijelazni pehar i drugu godinu ostao je kod Turnašičke ekipe “Biseri”.

Text: Barica Mihoković

Foto: Luka Lach

4 Responses to “VZO Pitomača – 17. općinsko vatrogasno natjecanje”

 • ljutivatrogasac:

  Žalosno je to što se događa u općini Pitomača šta se tiće vatrogasaca. Naša ************************************************* koristi se sa svojom funkcijom te krivotvori vatrogasne knjižice za žensku A ekipu DVD Kladare. Naime,četiri djevojčice mlađe od 16 godina sudjelovale su na natjecanju seniora sa knjižicama na kojima su bile stvarne samo njihove slike,dok su njihova imena i prezimena,te datumi rođenja bile od sasvim drugih cura i žena iz Kladara.

  (edit by Admin)

 • ljutivatrogasac:

  Ispravljam se,nisu samo četiri cure imale krivotvorene isprave,več 6.I neznam zašto ste mi izbrisali titule naše drage ****** **** gore navedene,pa neka ljudi vide kakva je to učiteljica naše djece..

 • admin:

  Nije ispravno da se spominje nečije ime javno, kada se istovremeno komentator sakriva iza nicka.

 • ljutivatrogasac:

  E dok će komentator sramotiti svoje vatrogasno društvo,svoju općinu i županiju uopće nema problema da se sazna moje ime…sam ću napisat…A sad uostalom nemoraju se uopće više imena ni pisat jer se nadaleko i naširoko čulo šta se to tu događa..Veliki pozdrav

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed