VZO Rasinja – Uspješna prva godina

Vatrogasna zajednica općine Rasinja u nedjelju 22. travnja održala je redovnu godišnju skupštinu u Vatrogasnom domu Kuzminca. Prisutni bili su delegati vatrogasnih društava ove zajednice: Rasinja, Kuzminec, Koledinec, Gorica-Grbaševec i Subotica Podravska koji ukupno imaju oko petsto članova. Prisutan bio je i načelnik općine Rasinja Danimir Kolman, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, predstavnici nekoliko VZ Općina i drugi.

Izvještaj o radu podnio je Davor Tetec

Rad skupštine otvorio je predsjednik Davor Tetec, koji je nakon pozdravnih riječi i predloženog Dnevnog reda podnio izvještaj o prvoj godišnjici rada VZ osnovane prošle godine. Istaknuo je dobre rezultate natjecateljskih ekipa, rad na omasovljenju članstva što će se nastaviti i ove godine. Zapovjednik Zvonimir Frančić u svom izvješću, rekao je da je bilo 14 intervencija koje su uspješno realizirane, dijelom uz pomoć JVP Koprivnica. Prijedlog plana rada za ovu godinu predložio je tajnik Damir Sakač. Plan je podijeljen u tri dijela. Na prvom mjestu je praćenje i unapređivanje rada zajednice, zatim organiziranje i poticanje aktivnosti vatrogasne mladeži i treće organiziranje i unapređivanje stručno-tehničkih poslova.

Ivan Golubić zaželio je dobar uspjeh i još mnogo rođendana

Izvještaj i plan rada kao financijski plan od oko 84.000 kuna i Statut zajednice jednoglasno su prihvaćeni. Također ovom prilikom skupština VZO Rasinja prihvatila je molbu DVD Subotica Podravska da se pridruži zajednici. Na skupštini imenovan je i novi zapovjednik dosadašnji vršitelj dužnosti Zvonimir Frančić. Danimir Kolman čestitao je na prvom rođendanu zajednice i zaželio i obećao da će dobar rad općina znati cijeniti i nagraditi. Čestitkama pridružio se i Ivan Golubić naglasivši dobar početak rada koji treba nastaviti.

 

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed