DVD Kunovec – Novo rukovodstvo

Prvu redovnu i izvještajnu skupštinu u 2012. godini na području Koprivničko-križevačke županije imao je DVD Kunovec. Skupština 82. po redu bila je ujedno i izborna za dio članova Upravnog odbora, a održana je u subotu 7. siječnja u Vatrogasnom domu. Prisutno bilo je više od stotinu uzvanika i članova društva, a među uzvanicima bio je zamjenik predsjednika HVZ Mijo Brlečić, predsjednik VZŽ Ivan Golubić sa suradnicima, načelnik općine Koprivnički Ivanec Božidar Vrabelj sa suradnicima, predstavnik Županije Stjepan Behin, predstavnici 14 prijateljskih društava, udruga iz Kunovca i drugi.

Detalj sa skupštine

Prisutne pozdravio je predsjednik DVD Kunovec Ivan Kovač i ujedno otvorio rad skupštine. Izvještaj o dosadašnjem radu podnio je zapovjednik Ivan Blažic. Istaknuo je aktivno učestvovanje na natjecanjima gdje su postignuti dobri rezultati, nabavka kombi vozila, rad na preventivnoj protupožarnoj zaštiti i drugo. Također predložio je plan rada za ovu godinu i financijski plan rada u iznosu od 30.000 kuna. Planom za ovu godinu naglašen je rad s mladima, obrazovanje članstva, edukacija, sudjelovanje na natjecanjima, vježbama i raznim drugim manifestacija,a Izvještaj i plan rada članovi su jednoglasno usvojili kao i novi Statut društva. Radi odlaska na druge poslove došlo je do izbora novog predsjednika. Izabran je Vladimir Blažic, za tajnicu Mirela Bebek, blagajnik je Ivica Ferenčak, a novi predsjednik Nadzornog odbora Ivan Kovač.

Ivan Golubić uručuje uvjerenja o položenim vatrogasnim zvanjima

Mijo Brlečić pozdravio je prisutne u ime HVZ-a i svoje zaželjevši dobra rad u ovoj godini, kao što je bio i protekle godine. Božidar Vrabelj naglasio je dobru suradnju ovog društva sa Općinom i posebno pohvalio rad s mladeži. Ivan Golubić uz riječi pohvale osvrnuo se i na održavanje godišnje skupštine, koja je mogla biti bolje organizirana i pripremljena.

Na kraju skupštine Ivan Golubić uručio je uvjerenja za zvanje vatrogasac: Ivanu Branimiru Blažicu, Marku Baliji i Nevenu Štefancu. Uvjerenje o zvanju Vatrogasca 1. klase dobili su: Ivica Ferenčak, Ivica Runjak, Aleksandar Markov, Ivica Sitar, Luka Blažic, Marko Majetić, Ivica Bebek, Dalibor Bebek, Marina Bebek, Tihomir Seliščak i Neven Štefanec.

 

Izvjestitelj VZŽ Koprivničko-križevačke

Dragutin Rendić

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed