Odgovor na reagiranje na članak VZO KOP. IVANEC – NOVO RUKOVODSTVO

Na adresi uredništva portala stigao je i odgovor na reakciju na članak. Odgovor također objavljujem u cijelosti, te sa time zatvaramo jednu priču za koju smatramo da se nije ni trebala dogoditi. Svima skupa urednik i vlasnik portala Vatrogasac.NET želi sve najbolje uz što manje konflikata i što više zdravog razuma i pameti.

Odgovor na reakciju:

“Štovani zapovjedniče DVD-a Kunovec!

Doista nisam imao namjeru da bilo koga podcjenjivati ili opet ne daj Bože vrijeđati. No, prisiljen sam ipak reagirati na Vašu prozivku. O radu DVD Kunovec, VZO Koprivnički Ivanec gdje ste do sada bili predsjednik napisao sam samo da Vas podsjetim jer vi dobre stvari brzo zaboravljate, desetak i više raznih članaka i snimio desetak i više fotografija objavio u desetak raznih tiskovnih i elektronskim medija. Ivan Blažic tada se nije bunio i žalio, ali nije znao reči ni: Hvala! No, to nisam očekivao. Očekivao sam da Ivan Blažic sa više kulture pozdravlja nekog bez pridjeva na godine, jer zaboravlja da je starost mudrost. Želio bi istači da je Ivan Blažic bio i na prvim stranicama novina kada je njegova ekipa osvojila prvo mjesto na županijskom natjecanju, svaki događaj i natjecanje, Skupština ili druga manifestacija bili su zabilježeni. Zar to nije dovoljno. Izgleda da netko zaboravlja da spomene informiranje po kojem je ovo društvo i VZO postalo prepoznatljivo širom naše županije. Dobar rad i dobro djelovanje DVD-a i VZO kao i Ivana Blažica bilo je objavljeno i u našem Vatrogasnom vjesniku i Vatrogasnom glasniku, Glasu Podravine Podravskom listu, Internetskim stranicama i to kontinuirano tokom šest do sedam godina. Prije se za rad društva i Ivana Blažica nije znalo. Ne želim dalje polemizirati jer to neće ići u prilog dobrog informiranja i zdrave i uvijek dobre suradnje, žao mi je jedino što se štovani Ivan Blažic našao povrijeđen samo zato što je svoje izvješće napisao u alegoriji, a ja s time doista nemam veze, već sam samo konstatirao činjenicu bez zadnjih primisli i molim ga ako to nešto znači, da se ispričavam za ono što sam čuo i napisao!

Na kraju citirat ću Cicerona: Kako posiješ, tako ćeš i žnjeti.”

Dragutin Rendić, novinar

 

Članak:

http://www.vatrogasac.net/vzo-koprivnicki-ivanec-novo-rukovodstvo/

Reakcija na članak:

http://www.vatrogasac.net/ragiranje-na-clanak-vzo-kop-ivanec-novo-rukovodstvo/

 

One Response to “Odgovor na reagiranje na članak VZO KOP. IVANEC – NOVO RUKOVODSTVO”

  • Dobrovoljni vatrogasac:

    Mislim da je vrijeme da VZŽ KC-KŽ županije izradi službenu web stranicu na kojoj će biti obavijesti, potrebni dokumenti itd, pravilnici, stručni članci itd.

    Razlog tome je što ovakvim raspravama, argumentiranima ili ne, nije mjesto na takvoj stranici.

    Tako ovo može ostati stranica sa ovakvim člancima i dopisivanjima (prepucavanjima), a nek službeni dio za nas koji volimo i radimo “dobrovoljno vatrogastvo” bude na pravoj stranici VZŽ.

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Arhiva po mjesecima
Vremenska prognoza
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed